VEJLEDNING VEDR. KIRKELIGE HANDLINGER

Fødsel
Fødsler anmeldes af jordemoderen direkte til sognepræsten. Herefter sendes brev ud til moderen/forældrene, der oplyser om evt. yderligere foranstaltninger ifht. udfyldelse af Omsorgs- og Ansvarserklæring.


Dåb og navngivning
Barnet skal have navn inden seks måneder efter fødslen - enten ved dåb eller navngivning. Henvendelse sker til en af sognepræsterne.
De godkendte fornavne findes på Familiestyrelsens hjemmeside: www.familiestyrelsen.dk. Navngivning kan også finde sted ved dåb.


Vielse
Aftale om vielse sker ved hendvendelse til en af sognepræsterne. Prøvelsesattest udstedes i bopælskommunen. Prøvelsesattest, dåbsattester samt navne og adresser på to vidner afleveres til sognepræsten.


Navneændring/navneændring på bryllupsdagen
Foretages af sognepræsten i bopælssognet. Ansøgningerne kan hentes på: www.personregistrering.dk


Dødsfald
Anmeldes senest to hverdage efter dødsfaldet til sognepræsten i afdødes bopælssogn, hvorefter det videre forløb aftales.


Formularer
Formularer vedrørende fødsel, navngivning, omsorgs- og ansvarserklæring, navneændring og anmeldelse om dødsfald kan udskrives fra: www.personregistrering.dk


Man kan altid kontakte en af sognepræsterne, hvis man har brug for råd og vejledning.

KALENDER

BegivenhedDato

Gudstjeneste i Vemmelev

Præst: Nina D. Nyegaard

25. aug 09:00
10:00
25. aug 09:00 -
10:00

Velkomstgudstjeneste for konfirmander

Præster: Sanne B. Forner og Ida R. Lund

1. sep 10:30
11:30
1. sep 10:30 -
11:30

Se hele Kalenderen. >Klik her!

FACEBOOK

På kirkernes Facebook-side »Vem­melev og Hemmeshøj Kirker« er der mulighed for at følge med i, hvad der foregår i og omkring Vemmelev og Hemmeshøj Kirker. Facebook-siden fortæller blandt andet om kirkernes aktiviteter og kommende arrangementer. Det er muligt at »Synes godt om« siden, så man på en nem måde kan følge nye opslag. 

Så følg os på Facebook!